פיצה הוואי
גשו לסופר וקנו בייקון קנדי, אם יש לכם פיצה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: רוטב פיצה הוואי עבור פיצה רולס®, מטבל פיצה הוואי, ו פיצה ברביקיו הוואית.
הוראות
תנור חום 204°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
מפזרים בתוך צלחת עוגה עם קמח תירס; הקש כדי להסיר עודף.
מפזרים בייקון קנדי בתחתית צלחת עוגה.
במחבת nonstick 6 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מורחים על בייקון קנדי. למעלה עם אננס, זיתים תערובת גבינה.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, פלפל, חלב, שמנת חמוצה וביצים עם מקצף או מזלג עד מעורבב.
יוצקים על תערובת בצלחת עוגה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
חתוך לפרוסות. מעל כל מנה עם רוטב פיצה.