פיצה ים תיכונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan הים התיכון. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 2051 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת עיזים, זיתים kalamatan, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פיצה ים תיכונית, פיצה ים תיכונית, ו פיצה ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את קרום הפיצה עם פלפל אדום כתוש ותבלינים איטלקיים יבשים.
מפזרים את גבינת עיזים מתפוררת באופן שווה על הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. באמצעות גב כף, לחץ בעדינות על הגבינה על קרום הפיצה.
מסדרים את פרוסות עגבניות השזיף, זיתים קצוצים ולבבות ארטישוק מרובעים על הפיצה לפי הצורך.
מניחים את הפיצה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, ואופים 10-12 דקות או עד שהקרום פריך והגבינה תוססת.
מפזרים את בזיליקום קצוץ על החלק העליון ומגישים חם.