המתכון פיצה ים תיכונית עם קרום חיטה מלאה מוכן בערך 38 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), פיצה Aip קרום + בישול Paleo הים התיכון, ו דבש מחיטה מלאה פיצה קרום.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים ב 1 כף שמן. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. מערבבים קמחים ו 1/2 כפית מלח לתוך תערובת שמרים. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס מים קרים, ערבוב עד הבצק יוצר כדור.