קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פיצה ירקות קלויים באביב

פיצה ירקות קלויים באביב
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שמן זית, שמרים תערובת קלה, ופסאטה עגבניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת ירקות האביב עם גרמולטה, סלט ירקות קלוי באביב, ו תערובת ירקות באביב קלוי בתנור.

הוראות

1
מחממים התנור ל 220c/גז 7 / מאוורר תנור 200C. להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את המים החמים ומערבבים לבצק רך. ללוש על משטח מקומח קל במשך 2-3 דקות, ואז להתגלגל לסיבוב 30cm/12in.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מברשת תבנית אפייה גדולה עם כתם דק של שמן, ולאחר מכן להוסיף את בסיס הפיצה. מכסים במגבת תה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
חותכים את הפלפלים לטבעות ולפרוס את הכרישה. זרוק את הכרישה והפלפלים האדומים לשמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מורחים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מורחים את בסיס הפיצה עם פסאטה. לפזר על כרישה ופלפל אדום. דק לחתוך את המוצרלה ולסדר מעל הירקות. לפזר על עגבניות שרי כולו ואפונה ומפזרים עם הפרמזן. 4
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פאסאטהפאסאטה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
אופים במשך 15-20 דקות, עד הקרום הוא פריך קל השחמה. כדי לשרת, לחתוך לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. ה-Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Montepulciano הוא אחד הזנים הילידים הנפוצים ביותר באיטליה, והוא מעובד בעיקר לאורך הצד האדריאטי של חצי האי. הגרסה של אומני רונצ 'י של מונטפולצ' אנו ד ' אברוצו נועדה להיות פרשנות של גפן זה שמטרתה לרומם את המאפיינים הזניים שלה ואת הרעננות שלה, המשלבת תכונות אלה עם בדיוק את הכמות הנכונה של קסםרכות. התוצאה היא יין נעים מאוד ראוי לשתייה אשר הולך עם סוגים רבים ושונים של מנות.