קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פיצה ירקות קלויים באביב

פיצה ירקות קלויים באביב
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שמן זית, שמרים תערובת קלה, ופסאטה עגבניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת ירקות האביב עם גרמולטה, סלט ירקות קלוי באביב, ו תערובת ירקות באביב קלוי בתנור.

הוראות

1
מחממים התנור ל 220c/גז 7 / מאוורר תנור 200C. להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את המים החמים ומערבבים לבצק רך. ללוש על משטח מקומח קל במשך 2-3 דקות, ואז להתגלגל לסיבוב 30cm/12in.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מברשת תבנית אפייה גדולה עם כתם דק של שמן, ולאחר מכן להוסיף את בסיס הפיצה. מכסים במגבת תה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
חותכים את הפלפלים לטבעות ולפרוס את הכרישה. זרוק את הכרישה והפלפלים האדומים לשמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מורחים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מורחים את בסיס הפיצה עם פסאטה. לפזר על כרישה ופלפל אדום. דק לחתוך את המוצרלה ולסדר מעל הירקות. לפזר על עגבניות שרי כולו ואפונה ומפזרים עם הפרמזן. 4
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פאסאטהפאסאטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
אופים במשך 15-20 דקות, עד הקרום הוא פריך קל השחמה. כדי לשרת, לחתוך לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. ה-Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Montepulciano הוא אחד הזנים הילידים הנפוצים ביותר באיטליה, והוא מעובד בעיקר לאורך הצד האדריאטי של חצי האי. הגרסה של אומני רונצ 'י של מונטפולצ' אנו ד ' אברוצו נועדה להיות פרשנות של גפן זה שמטרתה לרומם את המאפיינים הזניים שלה ואת הרעננות שלה, המשלבת תכונות אלה עם בדיוק את הכמות הנכונה של קסםרכות. התוצאה היא יין נעים מאוד ראוי לשתייה אשר הולך עם סוגים רבים ושונים של מנות.