קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות13
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצה לחמניות ביצה

פיצה לחמניות ביצה
פיצה אגרולים יכול להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. לכו לחנות והרימו גבינת מוצרלה רזה חלקית, נקניק טחון עדין, שן שום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו הוואי פיצה טבילה רוטב פיצה לחמניות, פיצה רולס, ו פיצה רולס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים נקניק ופלפל ירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. לחשוף ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום; מגניב במשך 20 דקות. מערבבים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
מניחים 1/3 כוס תערובת נקניקיות במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי; מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מברישים את הפינה שנותרה בביצה; מגלגלים היטב לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים 1 פנימה. של שמן כדי 375זהוי. מטגנים לחמניות ביצה בקבוצות במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הבחירה של יקב אמבר פולס שרה ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי למחצה המתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. יין זה מאוזן לחלוטין, בעל תווי טעימה של פירות בשלים בחזית וגימור קליל מתמשך.