פיצה מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חצילים, כמון טחון, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פיצה מזרח תיכונית, מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית, ו מטבל קישואים מזרח תיכוני.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את אבקת השום, סומאק ועגבניות ומבשלים עד מעובה, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
סומאק
4
הפוך את הפיצה: מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
טפטף על תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית ולמתוח את בצק הפיצה כדי למלא את המחבת (זה לא צריך להיות מושלם מאז זה פיצה כפרית).
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מברשת את הבצק עם שמן זית ואופים עד רק זהב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את החצילים והכמון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהחציל רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות נוספות. בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F. העליון את הקרום עם רוטב 1 כוס, המוצרלה, תערובת חצילים, בצל מקורמל, זיתים, עגבניות מיובשות פטה. חוזרים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והקרום חום זהוב, 15 עד 20 דקות נוספות, מברישים את הקרום בשמן זית באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל מקורמל
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
12
הסר את הפיצה מהתנור ומברשת את הקרום עם שמן זית שוב. מעל הפיצה עם המנטה.