פיצה מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חצילים, כמון טחון, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פיצה מזרח תיכונית, מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית, ו מטבל קישואים מזרח תיכוני.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את אבקת השום, סומאק ועגבניות ומבשלים עד מעובה, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
סומאק
4
הפוך את הפיצה: מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
טפטף על תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית ולמתוח את בצק הפיצה כדי למלא את המחבת (זה לא צריך להיות מושלם מאז זה פיצה כפרית).
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מברשת את הבצק עם שמן זית ואופים עד רק זהב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את החצילים והכמון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהחציל רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות נוספות. בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F. העליון את הקרום עם רוטב 1 כוס, המוצרלה, תערובת חצילים, בצל מקורמל, זיתים, עגבניות מיובשות פטה. חוזרים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והקרום חום זהוב, 15 עד 20 דקות נוספות, מברישים את הקרום בשמן זית באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל מקורמל
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
הסר את הפיצה מהתנור ומברשת את הקרום עם שמן זית שוב. מעל הפיצה עם המנטה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman