קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

פיצה ממולאת בסגנון שיקגו

פיצה ממולאת בסגנון שיקגו
פיצה ממולאת בסגנון שיקגו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1085 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-323 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם שום, פפרוני, נקניק מתובל משחימים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. נסו פיצה ממולאת בסגנון שיקגו, פיצה ממולאת בסגנון שיקגו, ו פיצה ממולאת בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק: בקערה קטנה, להמיס סוכר 1 כוס מים חמים; בקערה קטנה נפרדת לשלב את השמרים, 1/2 כוס קמח, ו 1/2 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים יחד ולתת לנוח בקערה במשך כ -20 דקות, עד קצף.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, בקערה בינונית לערבב יחד הנותרים 2 1/2 כוסות קמח עם קמח תירס ומלח; להסיר חצי תערובת זו מקערה ומערבבים 1 כוס סוכר מים לקערה. כאשר מעורבב היטב, להחזיר את המחצית השנייה של תערובת קמח / קמח תירס לקערה ומערבבים הכל יחד; ואז מערבבים בתערובת שמרים. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלק וגמיש, על 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תן עלייה עד הוכפל בנפח.
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה לשלב את הנקניקיות, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פפרוני, בצל, פלפל, אורגנו ושום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מערבבים היטב.
8
לחץ על מחצית הבצק בתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת צלחת עמוקה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 4 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת המילוי לקרום התחתון ומכסים עם הקרום העליון; לאטום קצוות יחד עם אצבעות, לקצץ עודף. לחתוך קרום העליון כדי לאפשר קיטור לפרוק במהלך האפייה; העליון עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים על המדף התחתון ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)