פיצה ממולאת בסגנון שיקגו
פיצה ממולאת בסגנון שיקגו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1085 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-323 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם שום, פפרוני, נקניק מתובל משחימים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. נסו פיצה ממולאת בסגנון שיקגו, פיצה ממולאת בסגנון שיקגו, ו פיצה ממולאת בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק: בקערה קטנה, להמיס סוכר 1 כוס מים חמים; בקערה קטנה נפרדת לשלב את השמרים, 1/2 כוס קמח, ו 1/2 כוס מים חמים.
מערבבים יחד ולתת לנוח בקערה במשך כ -20 דקות, עד קצף.
בינתיים, בקערה בינונית לערבב יחד הנותרים 2 1/2 כוסות קמח עם קמח תירס ומלח; להסיר חצי תערובת זו מקערה ומערבבים 1 כוס סוכר מים לקערה. כאשר מעורבב היטב, להחזיר את המחצית השנייה של תערובת קמח / קמח תירס לקערה ומערבבים הכל יחד; ואז מערבבים בתערובת שמרים. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלק וגמיש, על 8 עד 12 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה לשלב את הנקניקיות, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פפרוני, בצל, פלפל, אורגנו ושום.
לחץ על מחצית הבצק בתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת צלחת עמוקה משומנת קלות.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 4 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת המילוי לקרום התחתון ומכסים עם הקרום העליון; לאטום קצוות יחד עם אצבעות, לקצץ עודף. לחתוך קרום העליון כדי לאפשר קיטור לפרוק במהלך האפייה; העליון עם רוטב עגבניות.
אופים על המדף התחתון ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.