קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה
פיצה מרגריטה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם פרמזן, מים חמים, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה.

הוראות

1
מערבבים את המים, שמרים, ודבש בקערה גדולה. מערבבים רק מספיק קמח הלחם כדי להפוך את הבלילה על עקביות של חלב חמאה. לכסות ולתת הוכחה במקום חם עד פני השטח הוא נפוח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את קמח הלחם הנותר, את קמח הסולת ואת המלח. ללוש במערבל לעמוד מצויד וו בצק על מהירות בינונית, או ביד, עד הבצק הוא חלק, קפיצי, וגמיש, 4 דקות עם המיקסר או 10 דקות ביד. לשפשף את הבצק בקלילות עם שמן, במקום בקערה נקייה, ולכסות עם מטלית.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנו לבצק לעלות בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את הנפח, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
אגרוף למטה את הבצק, שוקע את האגרוף שלך לתוכו כדי לרוקן אותו, ולחלק ל 4 חתיכות שוות לפיצות בודדות או להשאיר אותו שלם לפיצה גדולה. טופס את הבצק לתוך כדור חלק (ים), לכסות, ולתת לעלות שוב עד הוכפל נפח, 45-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מחממים את התנור ל 232°. שמן קל מחבת פיצה 16 אינץ ' או תבנית אפייה גדולה עם שמן צמחי או לפזר עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
על משטח מקומח קל, לגלגל ולמתוח את הכדור (ים) של בצק לעובי אפילו 1/4 אינץ'. אם הבצק לא נרגע כראוי, הוא עשוי לזנק בחזרה כפי שאתה מותח אותו; בו זמנית ספינינג ומתיחת הבצק יעזור. (זה יכול להתבצע שטוח על משטח עבודה או על ידי ספינינג ולזרוק אותו לאוויר, ואז לתפוס את הדיסק על גב הידיים. הימנע לקרוע את הבצק או יצירת כתמים דקים מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מעבירים את הבצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לציפוי, מערבבים יחד את שמן הזית, בזיליקום, אורגנו, שום ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מורחים את התערובת באופן שווה על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מורחים באופן שווה עם פירה עגבניות העליון עם עגבניות פרוסות מוצרלה. תפזר את הפרמזן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
אופים עד שהבצק הוא חום זהוב והתוספות חמות מאוד, 20-30 דקות עבור פיצה גדולה 1 או 10-12 דקות עבור סיבובים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
חותכים לפרוסות ומגישים בבת אחת, או לתת מגניב במשך 5-10 דקות לשרת חם.
13
From Cooking at Home by The Culinary Institute of America, (C) © 2003 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.