פיצה מרדי גרא
פיצה מרדי גרא עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. אם יש לכם שן שום, גבינת מוצרלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בקר מארדי גרא, עוגות מרדי גרא, ו עוגת מרדי גרא עם עניבה בצבע (מתכונים דומים).
הוראות
(עבור קרום פריך, מחממים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור.)
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני 6 דקות או עד זהב מכל הצדדים.
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
מסננים את כל אבל 1 כף שמן.
מוסיפים שרימפס, תבלין Cajun, ושום; לטחון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד שנעשה. תניח בצד.
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת או קליפת פיצה.
מברשת קצוות עם שמן; זין עם מזלג. אם תרצה, להעביר את הקרום לפיצה אבן מאובקת עם קמח תירס או קמח סולת; אופים 5 דקות.
הסר את הקרום מהתנור; להפיץ רוטב לקצוות של הקרום, העליון עם נקניק, שרימפס, בצל ופלפלים.
מפזרים באופן שווה עם גבינה. להחזיר פיצה לתנור, ואופים 12 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה.