פיצה מתאבן עוף פיקנטי
המתכון פיצה מתאבן עוף פיקנטי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פיצה סרטן מתאבן, מתאבן פיצה צמחוני, ו פיצה מתאבן ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את החומץ, רוטב הסויה, 1/2 כוס בצל, שום, 1 כפית שמן, פלפל וקאיין.
יוצקים 1/2 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מסננים עוף, משליכים מרינדה. במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן שנותר עד שהוא כבר לא ורוד.
שלב עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מניחים את הקרום על תבנית אפייה לא משומנת; למעלה עם תערובת עוף.
אופים בחום של 400; במשך 12 דקות. למעלה עם שקדים ובצל שנותר.
אופים 2-3 דקות יותר או עד שהגבינה מזהיבה.