קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

פיצה נקניק פלפל

פיצה נקניק פלפל
פלפל נקניק פיצה היא מנה עיקרית שמגישה 15. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תרד קרוע, בצל, שמרים מהירים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. פיצה נקניק ופלפל, פיצה נקניק ופלפל, ו פיצה נקניק, פלפל ובצל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה שלבו 1 כוס קמח, שמרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מוסיפים את השמן, המלח, הבזיליקום המיובש, הפלפל, 1/4 כוס גבינת פרמזן ו -2 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בינתיים מניחים תרד בקערה חסינת מיקרוגל; מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 30 שניות או רק עד שהוא נבול. לחשוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לחץ בצק לתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים ברוטב פיצה; מפזרים 2-1 / 2 כוסות גבינת מוצרלה, נקניק, בצל, תרד, פטריות ופלפל צהוב. למעלה עם
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פלפל צהובפלפל צהוב
רוטב פיצהרוטב פיצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
גבינות פרמזן ומוצרלה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
מפזרים תיבול פיצה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פיצהתיבול פיצה
9
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 20 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מפזרים בזיליקום טרי אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
11
חותכים לריבועים.

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר בתפזורת, מבושל סחוטנקניק חזיר בתפזורת, מבושל סחוט1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי טחון, לא חובהבזיליקום טרי טחון, לא חובה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן גרוסה, מחולקתגבינת פרמזן גרוסה, מחולקת1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב פיצהרוטב פיצה2חתיכות טופי הית' ברתיבול פיצה או תיבול איטלקיתיבול פיצה או תיבול איטלקי2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינות מוצרלה גרוסות כוסות, מחולקותגבינות מוצרלה גרוסות כוסות, מחולקות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד טרי קרועתרד טרי קרוע1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (120° עד 130°)מים חמים (120° עד 130°)7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה מהירה עלייה שמריםחבילה מהירה עלייה שמרים11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל צהוב מתוק, קצוץפלפל צהוב מתוק, קצוץ

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פוליציאנו וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו אסינון. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
פוליציאנו וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו אסינונה
פוליציאנו וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו אסינונה
"וינו נובילה די מונטפולצ' יאנו ויגנה אסינון משנת 2000 הוא מכרם גב גבעה אוכף ממערב לעיר. זה ללא ספק מקור עליון לסנג ' ובזה מעולה. כהה יותר, אודם ושחור יותר בטונאליות מהבקבוק הרגיל, חם ובשל בארומה עם פירות יער, וניל וקינמון בחזית ובמרכז, טעמיו ארוכים וממוקדים. המשכיות הזרימה על פני החיך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה, והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות שיכולה בהחלט להטעות. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל -2014."- עורך דין יין