פלפל נקניק פיצה היא מנה עיקרית שמגישה 15. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תרד קרוע, בצל, שמרים מהירים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. פיצה נקניק ופלפל, פיצה נקניק ופלפל, ו פיצה נקניק, פלפל ובצל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה שלבו 1 כוס קמח, שמרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
3
מוסיפים את השמן, המלח, הבזיליקום המיובש, הפלפל, 1/4 כוס גבינת פרמזן ו -2 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות.
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פוליציאנו וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו אסינון. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
פוליציאנו וינו נובילה די מונטפולצ ' יאנו אסינונה
"וינו נובילה די מונטפולצ' יאנו ויגנה אסינון משנת 2000 הוא מכרם גב גבעה אוכף ממערב לעיר. זה ללא ספק מקור עליון לסנג ' ובזה מעולה. כהה יותר, אודם ושחור יותר בטונאליות מהבקבוק הרגיל, חם ובשל בארומה עם פירות יער, וניל וקינמון בחזית ובמרכז, טעמיו ארוכים וממוקדים. המשכיות הזרימה על פני החיך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה, והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות שיכולה בהחלט להטעות. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל -2014."- עורך דין יין