פיצה נקניקיות (Pizza alla Salsiccia)
המתכון פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, נורת שומר, נקניק הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצת סלק קלויה (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito), Pizzan alla Bismark - עם ביצים, ו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר.
מחממים פיצה אבן 30 דקות לפני אפיית פיצה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל למחבת; מבשלים 10 שניות.
להוסיף נקניק, שומר, ובצל למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה, ערבוב כדי להתפורר נקניק. מערבבים במלח.
מוסיפים עגבניות; לטגן 2 דקות או עד רך.
מורחים תערובת נקניק על בצק פיצה בסיסי, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מחליקים בצק לפיצה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים ב 500 במשך 8 דקות או עד הקרום הוא זהוב.