פיצה סלמי ופטריות
פיצה סלמי ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב פיצה, שמן זית, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-21 דקות. נסו פיצה סלמי ופטריות, פיצה פסטו + סלאמי, ו פיצה דבש סלאמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק פיצה על גיליון גדול של נייר קלף. מכסים במגבת לחה; לתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות.
בעוד הבצק עולה, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 6 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על נייר קלף. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. שקופית בצק נייר קלף על תבנית אפייה גדולה.
מניחים על המדף התחתון בתנור.
רוטב פיצה כפית על קרום, מתפשט עד שפה. למעלה עם סלמי, גבינה, ופטריות.
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמסה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
הערה: אם משתמשים בבצק פיצה בקירור, ניתן לבצק לעלות לפי ההוראות בשלב 1 למשך 1 שעה. המשך לפי ההוראות במתכון.