קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

פיצה סמור, לא רק לילדים

פיצה סמור, לא רק לילדים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תן פיצה סמור, לא רק לילדים לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פצפוצי גרהם שרוול, אבקת צ'ילי, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פיצה 15 דקות לילדים, ילדים יכולים להכין: שיפודי פיצה, ו בייגל פיצה פפרוני לילדים בלבד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים קמח על משטח עבודה ומרדדים כל חתיכת בצק לסיבוב בגודל 12 עד 14 אינץ 'בעובי 1/4 אינץ'. אבק קליפת פיצה בקמח תירס והחלק על אבן הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
4
אופים 6 עד 8 דקות או עד שרק מתחילים להשחים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בזמן שקרום הפיצה נאפה, צלו שקדים במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים שקדים לצלחת, ובאותה מחבת ממיסים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את פירורי קרקר גרהם, אבקת צ ' ילי, קאיין ומלח. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסירים מהאש ומניחים בצד.
8
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעליהם מחצית מהמרשמלו, מניחים באופן אקראי 1 חפיסת שוקולד מעל המרשמלו ומחזירים לתנור, 3 עד 5 דקות או עד שהמרשמלו תופח ומשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים פיצה מהתנור, מפזרים מחצית מתערובת קרקר הגרהם ומעליהם מחצית מהשקדים הפרוסים הקלויים. חזור על הפיצה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
נותנים לפיצות לנוח 3 עד 4 דקות, ואז פורסים ומגישים.