קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פיצה סקופליטי אלה רומנו

פיצה סקופליטי אלה רומנו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצה סקופליטי אלה רומנו. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-40 דקות בערך. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש טימין, שמן זית, סוכר מגורען וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Cookinghow Penne Alla Vodka , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי , ו- Linguine Alla Carbonara .

הוראות

1
מחממים את החלב ל-110 מעלות צלזיוס ויוצקים לקערת ערבוב. ממיסים את השמרים בחלב בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פרוס לחצאי ירחיםבצל צהוב, פרוס לחצאי ירחים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים פנימה את הקמח והסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים לשבת עד שהתערובת (הספוג) מתחילה לבעבע, בערך 6 עד 8 דקות.
4
מוסיפים פנימה את הקמח, המלח, המים הקרים ושמן הזית לתערובת הספוג. מערבלים עד שנוצר בצק. כאשר מערבבים היטב, הבצק יתחיל להתרחק מהקערה. ללוש קלות עד שנוצר כדור גדול. מכסים במגבת ומניחים לשבת. כאשר הבצק תפח כ-30 עד 45 דקות, חורר למטה והתחל לרדד לחתיכות של 6 אונקיות לפיצות מקופלות וחתיכות של 4 אונקיות ללחם שטוח פתוח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אגרוףאגרוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומשחימים קלות על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פנימה את הבצלים, מנמיכים את האש לבינונית ומקרמלים לאט את הבצלים. כששחום, מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מרדדים חתיכת בצק של 6 אונקיות לצורה מלבנית ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים על קליפת פיצה גדולה או תבנית אפייה שפיזרה עליה סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מברישים את הבצק בשמן זית ודוקרים אותו מספר פעמים עם מזלג כדי שלא יבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מפזרים את הבצלים המקורמלים באופן שווה על הבצק ומפזרים את הפטה והתימין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
12
מכניסים את הפיצה לתנור ומנמיכים את החום ל-400 מעלות ואופים 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
חותכים ל-8 חלקים ומגישים חם.