פיצה סקופליטי אלה רומנו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצה סקופליטי אלה רומנו. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-40 דקות בערך. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש טימין, שמן זית, סוכר מגורען וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Cookinghow Penne Alla Vodka , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי , ו- Linguine Alla Carbonara .
הוראות
מחממים את החלב ל-110 מעלות צלזיוס ויוצקים לקערת ערבוב. ממיסים את השמרים בחלב בקערת ערבוב.
מוסיפים פנימה את הקמח והסוכר ומערבבים.
מניחים לשבת עד שהתערובת (הספוג) מתחילה לבעבע, בערך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים פנימה את הקמח, המלח, המים הקרים ושמן הזית לתערובת הספוג. מערבלים עד שנוצר בצק. כאשר מערבבים היטב, הבצק יתחיל להתרחק מהקערה. ללוש קלות עד שנוצר כדור גדול. מכסים במגבת ומניחים לשבת. כאשר הבצק תפח כ-30 עד 45 דקות, חורר למטה והתחל לרדד לחתיכות של 6 אונקיות לפיצות מקופלות וחתיכות של 4 אונקיות ללחם שטוח פתוח.
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומשחימים קלות על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים פנימה את הבצלים, מנמיכים את האש לבינונית ומקרמלים לאט את הבצלים. כששחום, מניחים בצד להתקרר.
מרדדים חתיכת בצק של 6 אונקיות לצורה מלבנית ארוכה.
מניחים על קליפת פיצה גדולה או תבנית אפייה שפיזרה עליה סולת.
מברישים את הבצק בשמן זית ודוקרים אותו מספר פעמים עם מזלג כדי שלא יבעבע.
מפזרים את הבצלים המקורמלים באופן שווה על הבצק ומפזרים את הפטה והתימין.
מכניסים את הפיצה לתנור ומנמיכים את החום ל-400 מעלות ואופים 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.
חותכים ל-8 חלקים ומגישים חם.