קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פיצה סקופליטי אלה רומנו

פיצה סקופליטי אלה רומנו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצה סקופליטי אלה רומנו. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-40 דקות בערך. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש טימין, שמן זית, סוכר מגורען וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Cookinghow Penne Alla Vodka , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי , ו- Linguine Alla Carbonara .

הוראות

1
מחממים את החלב ל-110 מעלות צלזיוס ויוצקים לקערת ערבוב. ממיסים את השמרים בחלב בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פרוס לחצאי ירחיםבצל צהוב, פרוס לחצאי ירחים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים פנימה את הקמח והסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מניחים לשבת עד שהתערובת (הספוג) מתחילה לבעבע, בערך 6 עד 8 דקות.
4
מוסיפים פנימה את הקמח, המלח, המים הקרים ושמן הזית לתערובת הספוג. מערבלים עד שנוצר בצק. כאשר מערבבים היטב, הבצק יתחיל להתרחק מהקערה. ללוש קלות עד שנוצר כדור גדול. מכסים במגבת ומניחים לשבת. כאשר הבצק תפח כ-30 עד 45 דקות, חורר למטה והתחל לרדד לחתיכות של 6 אונקיות לפיצות מקופלות וחתיכות של 4 אונקיות ללחם שטוח פתוח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומשחימים קלות על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פנימה את הבצלים, מנמיכים את האש לבינונית ומקרמלים לאט את הבצלים. כששחום, מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מרדדים חתיכת בצק של 6 אונקיות לצורה מלבנית ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים על קליפת פיצה גדולה או תבנית אפייה שפיזרה עליה סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מברישים את הבצק בשמן זית ודוקרים אותו מספר פעמים עם מזלג כדי שלא יבעבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מפזרים את הבצלים המקורמלים באופן שווה על הבצק ומפזרים את הפטה והתימין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
12
מכניסים את הפיצה לתנור ומנמיכים את החום ל-400 מעלות ואופים 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
חותכים ל-8 חלקים ומגישים חם.