לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצה סקופליטי אלה רומנו. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-40 דקות בערך. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש טימין, שמן זית, סוכר מגורען וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Cookinghow Penne Alla Vodka , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי , ו- Linguine Alla Carbonara .
הוראות
1
מחממים את החלב ל-110 מעלות צלזיוס ויוצקים לקערת ערבוב. ממיסים את השמרים בחלב בקערת ערבוב.
מניחים לשבת עד שהתערובת (הספוג) מתחילה לבעבע, בערך 6 עד 8 דקות.
4
מוסיפים פנימה את הקמח, המלח, המים הקרים ושמן הזית לתערובת הספוג. מערבלים עד שנוצר בצק. כאשר מערבבים היטב, הבצק יתחיל להתרחק מהקערה. ללוש קלות עד שנוצר כדור גדול. מכסים במגבת ומניחים לשבת. כאשר הבצק תפח כ-30 עד 45 דקות, חורר למטה והתחל לרדד לחתיכות של 6 אונקיות לפיצות מקופלות וחתיכות של 4 אונקיות ללחם שטוח פתוח.