קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פיצה עוף ברביקיו

פיצה עוף ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגל עוף Pizzan. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת גאודה, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.

הוראות

1
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, ואז מפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את הקמח, שמן נמדד, ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-5 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה עם שכבה דקה של שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם. הפחת את החום לנמוך והמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד שהטעמים התערבבו והרוטב צמצם לכ -1 כוס, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מהחום ותן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.לפיצה: לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו, להפוך אותו על משטח עבודה, וליצור אותו לכדור. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 274° ולסדר מתלה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס. באמצעות מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי, להיזהר לא לתקוע את כל הדרך.באופן שווה להפיץ את כל רוטב ברביקיו מקורר על הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' מסביב לקצה. באופן שווה לפזר את העוף על הרוטב, מפזרים את שתי הגבינות על העוף, ולפזר את הבצל על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
העברה ללוח חיתוך, לחתוך לפרוסות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מנות שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)מנות שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)2חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 כף אורגנו מיובש4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גבינת גודה מעושנת, מגורר (אודותאונקיות גבינת גודה מעושנת, מגורר (אודות1אוראו ממולאים כפוליםקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמולסה בהירה או כהה (לא blackstrap)מולסה בהירה או כהה (לא blackstrap)11 כף אורגנו מיובששמן זית ועוד לציפוי הקערהשמן זית ועוד לציפוי הקערה1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גרוסות, עוף מבושל (אודותאונקיות גרוסות, עוף מבושל (אודות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות מוצרלה חלב מלא, מגורר (אודותאונקיות מוצרלה חלב מלא, מגורר (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר