פיצה עוף ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגל עוף Pizzan. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת גאודה, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.
הוראות
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, ואז מפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מוסיף את הקמח, שמן נמדד, ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-5 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה עם שכבה דקה של שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם. הפחת את החום לנמוך והמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד שהטעמים התערבבו והרוטב צמצם לכ -1 כוס, כ -30 דקות.
הסר את המחבת מהחום ותן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.לפיצה: לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו, להפוך אותו על משטח עבודה, וליצור אותו לכדור. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 274° ולסדר מתלה על הקרקעית.
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס. באמצעות מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי, להיזהר לא לתקוע את כל הדרך.באופן שווה להפיץ את כל רוטב ברביקיו מקורר על הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' מסביב לקצה. באופן שווה לפזר את העוף על הרוטב, מפזרים את שתי הגבינות על העוף, ולפזר את הבצל על הגבינה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, כ -20 דקות.
העברה ללוח חיתוך, לחתוך לפרוסות, ומגישים.