פיצה עוף ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגל עוף Pizzan. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 606 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. לכי לחנות וקחי שום מגורען, פלפל טרי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, עוף צ'דר מנגל, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוף ולשפשף: פרפר חצאי חזה עוף.
שלב את הפפריקה, gsugar חום, שום מגורען, בצל מגורען, כמון, מלח, אבקת צ ' ילי ופלפל בשקית פלסטיק resealable ולנער היטב לערבב הכל יחד.
מוסיפים את חזה העוף ומנערים שוב כדי לצפות אותם באופן שווה. מניחים בצד במקרר לפחות 30 דקות כדי להשרות בזמן שאתה מכין את כל השאר.
עבור רוטב ברביקיו: לקחת את צ ' ילי מיובש, לקרוע אותם, להשליך את הגבעולים והזרעים במקום בקערה קטנה.
יוצקים עליהם מים רותחים ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות כדי מחדש hydrate.
בסיר בינוני, מוסיפים את שמן קנולה, בצל ושום. זיעה על חום בינוני עד הבצל הם מאוד רך וריחני, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את chiles ו בורבון ומבשלים 1 דקה כדי לתת קצת אלכוהול לשרוף.
מוסיפים את הקטשופ, הריבות, סוכר חום ודבשה ומבשלים במשך 10 דקות כדי לתת לטעמים לבוא יחד. מחית ולהניח בצד.
הסר את העוף מן המרינדה ומבשלים על הגריל החם, 5 עד 7 דקות לכל צד כדי לקבל קצת צבע.
הסר ולאפשר להתקרר. חותכים את ההטיה לחתיכות.
בשביל הפיצה. אבק ספסל (או קליפת פיצה אם יש לך אחד) בנדיבות עם קמח. קח את הכדור של בצק פיצה ולחץ החוצה לתוך דיסק, עובד אותו בעדינות מבפנים החוצה. המשך לעבוד ולמתוח את הבצק עד שיש לך על מעגל 12 אינץ'. הקרום צריך להיות נחמד ודק, בערך 1/8 אינץ ' עבה. הגדר על משטח מקומח ולחץ בעדינות כדי לשטח.
מורחים את רוטב ברביקיו על הפיצה בשכבה מאוד אפילו, דק. השאירו גבול לפי הצורך בקצוות. למעלה עם בצל אדום מגולח, פרוסות עוף מנגל ופרוסות גבינה. נקודה העליון עם כתמים נוספים של רוטב ברביקיו. החליקו את הפיצה לתנור פיצה חם ואפו עד שהקרום מבעבע וחרוך בקצוות, 12 עד 14 דקות. (אם אפייה בבית, להגדיר אבן פיצה בתנור ב 500 מעלות F כדי להתחמם במשך 1 שעה).
כאשר נעשה זאת, להסיר מהתנור ולפזר את החלק העליון עם עלי כוסברה טריים.