פיצה עטורת פרסים
ניתן להכין את הפיצה הזוכה בפרס המתכון בסביבות 20 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת שמנת עשב, פנצ'טה, בצק פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו פיצה עטורת פרסים, צ'ילי זוכה פרסים, ו עוגת תפוחים כמעט עטורת פרסים עבור מתכונים דומים.
הוראות
הניחו אבן פיצה על הרצפה או על המדף הנמוך ביותר של התנור שלכם. מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
טפחו את בצק הפיצה לעיגול בקוטר 12 אינץ ' והניחו אותו על קליפה.
מורחים על השמנת הכבדה, ואז המוצרלה.
מניחים את פרוסות הפנצ 'טה כך שיש פנצ' טה על כל פרוסת פיצה (6 פרוסות). לבסוף מוסיפים את הקישואים ונתחי גבינת השמנת. החלק את הפיצה על האבן ואופים במשך 8 במשך 10 דקות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הפוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![פוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה]()
פוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה
"וינו נוביל די מונטהפולצ' יאנו ויגנה אסינונה משנת 2000 הוא מכרם על גבעה ממערב לעיר. זה ללא ספק מקור עליון של סנג ' יובזה מעולה. כהה יותר, אודם ושחור יותר בטונאליות מהבקבוק הרגיל, חם ובשל בארומה עם פירות יער, וניל וקינמון מלפנים ובמרכז, טעמיו ארוכים וממוקדים. המשכיות הזרימה על פני החיך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות שיכולה להיות מטעה. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל-2014."עורך דין יין