קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

פיצה עם פסטו, עגבניות טריות ומוצרלה

פיצה עם פסטו, עגבניות טריות ומוצרלה
פיצה עם פסטו, עגבניות טריות, ומוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 611 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות שזיף, מוצרלה, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, ו פסטה פנה ברוטב פסטו, מוצרלאן טרי ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 1 שעה לפני אפיית פיצה, להגדיר אבן על המתלה הנמוך ביותר של תנור (אם יש לך תנור גז, אבן יכולה ללכת ישירות על רצפת התנור) וחימום מראש תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מגרדת בצפיפות מוצרלה וחותכת עגבניות לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. על משטח משוריין עם הידיים לטפוח החוצה בצק למתוח באופן שווה לתוך 12 אינץ ' עגול, שמירה על הידיים שטוח. (אין לטפל בבצק יותר מהנדרש. אם הבצק דביק, אבק אותו קלות עם קמח.)
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
3
קליפת האופה עם קמח ולהעביר בזהירות סנטימטר עגול. מקלפים פעם או פעמיים, ואם הבצק נתקע, מרימים את הבצק ומפזרים עליו קמח, מעצבים מחדש את הבצק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
4
מורחים פסטו על בצק משאיר גבול 1 אינץ ' ומפזרים גבינה. מסדרים פרוסות עגבניות על גבי גבינה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל פיצה נעה. ברגע קצה פיצה נוגע אבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצה לחלוטין לאבן.
6
אופים פיצה עד שהבצק פריך וחום, כ -10 עד 12 דקות, ומעבירים עם פיל ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
חותכים פיצה לפרוסות ומגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.