פיצה עם קרום ממולא דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש קרום פיצה, רוטב פיצה, בזיליקום או, וגבעולי פטריות וחתיכות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה ממולאת קרום, מטבל פיצה קרום ממולא, ו פיצה עוף ממולא קרום.
הוראות
1
מפזרים קמח תירס באופן שווה על 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מגלגלים בצק פיצה ומניחים על התבנית, נותנים לבצק לעטוף 1 אינץ'. מעבר לקצוות. תפר מרכז קמצוץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מניחים חתיכות גבינת חוט סביב קצוות התבנית. מקפלים בצק על גבינה; קמצוץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברישים את הקרום בחמאה; מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
אופים בחום של 425 למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מורחים רוטב על קרום.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
6
מניחים שני שליש מהפפרוני בשכבה אחת מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
7
מפזרים פטריות, זיתים וגבינה. למעלה עם פפרוני שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
8
אופים 10-12 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.