קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פיצה עשב טרי

פיצה עשב טרי
פיצה עשב טרי לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 1853 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 50 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, כדורי מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו פיצה עשב טרי, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית, ו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מערוך
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים) בקערה ומשאירים לשבת מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
במיקסר מוסיפים את הקמח ו -1 / 2 כפית המלח, וכשהמיקסר פועל במהירות נמוכה (עם חיבור ההנעה) מוזגים לאט את שמן הזית וממשיכים עד שהוא מתערבב. לאחר מכן, יוצקים את תערובת שמרים/מים ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית, מטיפים את הבצק ויוצרים אותו לכדור. לזרוק את המעיל את הכדור בצק בשמן זית, ולאחר מכן לכסות את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ולאפשר את הבצק לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מסדרים את מתלה התנור במצב הנמוך ביותר ומחממים את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מזלפים נייר אפייה גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מרדדים את בצק הפיצה דק ככל האפשר ומניחים אותו על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מזלפים מעל מעט שמן זית כתית מעולה, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל ומניחים את פרוסות המוצרלה על כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
בצקבצק
10
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
שמים את הארוגולה, עלי הבזיליקום השלמים והפטרוזיליה בקערה וזורקים עם שמן הזית הבתולי והחומץ הבלסמי. מפזרים מעל הפיצה, מפזרים פרמזן מגורר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.