פיצה פורטובלו
המתכון Portobello פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-22 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 272 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצה פורטובלו, פיצה פורטובלו, ו פיצה פורטובלו אישית (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים תחילה 4 מרכיבים במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מוסיפים חומץ בלסמי; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה. תניח בצד.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה; להפיץ בצק פיצה.
אופים על מדף התנור התחתון ב 425 במשך 5 דקות.
מערבבים יחד פסטו ויוגורט.
מורחים על קרום פיצה, עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים תערובת פטריות בזיליקום טרי. למעלה עם גבינת מוצרלה ועגבניות.
אופים ב 425 על מתלה תנור תחתון במשך 18 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב גבינה מותכת.
* 1 (8-אונקיה) חבילה פרוס פטריות כפתור ניתן להחליף את כובעי פטריות פורטובלו.
** 1 1/2 כוסות (6 אונקיות) מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה ניתן להחליף מוצרלה טרי.