פיצה פטריות בייקון אלפרדו
פיצה פטריות אלפרדו בייקון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 5 אוהדים. אם יש לכם פלפל, בצק פיצה, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בבצק הפיצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח בגריל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 24%. נסו בייקון פטריות עוף אלפרדו, בייקון-עוף אלפרדו פיצה, ו עוף בייקון אלפרדו פיצה לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים בצק ל -15 אינץ'. מעגל; מעבירים ל -14 אינץ ' משומן. פיצה פאן ולבנות את קצוות מעט.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה. בינתיים, במחבת גדולה, לבשל בייקון רק עד שנעשה.
מסננים על מגבות נייר; חותכים ל -1 אינץ'. חתיכות.
מורחים רוטב אלפרדו על קרום; מפזרים גבינות.
חותכים פטריות ל-1/2 אינץ'. רצועות; מקום מעל גבינה כך שהם דומים חישורים של גלגל.
אופים במשך 10-15 דקות או עד מחומם דרך גבינה נמס.