לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה פטריות ושלוש גבינות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1380 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: פיצה מחבת גבינה ופטריות, פיצה תרד, פטריות ושלוש גבינות, ו פיצה פטריות כמהין וגבינת עיזים.
הוראות
1
הכינו את בצק הפיצה לפי ההוראות במתכון המאסטר. הדביקו אבן פיצה בתנור וחממו אותם ל -500 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מצפים תבנית מוקפצת בשמן הזית ומניחים על אש בינונית. כשהשמן נעשה מעורפל, מוסיפים את רצועות הפרושוטו, מערבבים כדי להבהיר את השומן והטעם של החזיר. זורקים פנימה את השום והרוזמרין, מקפיצים דקה עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואים
חרדל מוכן, אופציונלי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הפטריות, מבשלים ומערבבים עד שהם משחררים את הלחות שלהם ומשחימים יפה, בערך 5 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מסירים מהאש.
5
מפוררים גבינת עזים באופן שווה על הקרום, מפזרים פטריות מוקפצות מסביב ומעליהם פונטינה מגורדת. מחליקים את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופים 12 עד 15 דקות, עד שהקרום מזהיב ופריך, והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת פונטינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לפני שחותכים את הפיצה לפרוסות, מגרדים פקורינו על כל העניין הארור!
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
7
בקערה של מערבל חשמלי עומד המצויד בוו בצק, שלבו את השמרים, הסוכר והמים החמים; מערבבים בעדינות להמסה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
8
תנו לתערובת לעמוד עד שהשמרים מתעוררים לחיים ומתחילים להקציף, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
9
הופכים את המיקסר לנמוך ומוסיפים את המלח ו -2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הקמח, מעט בכל פעם, מערבבים במהירות הנמוכה ביותר עד להטמעת כל הקמח. כשהבצק מתחיל להתכנס, הגבירו את המהירות לבינונית; עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. קבל תחושה של הבצק על ידי סחיטת כמות קטנה יחד: אם הוא פירורי, הוסף עוד מים; אם הוא דביק, הוסף עוד קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים
11
מערבבים עד שהבצק מתכנס לכדור, זה אמור לקחת כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק ואלסטי. יוצרים את הבצק לסיבוב ומניחים בקערה משומנת קלות, הופכים אותו לציפוי. מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ולתת לו לעלות במקום חם (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל -500 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לאחר שהבצק מכוסה וספוגי, הופכים אותו לדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
14
מרדדים ומותחים את הבצק לגליל ומחלקים ל -3 חלקים שווים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
15
מרדדים או מלטפים חתיכת בצק לעיגול בגודל 12 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. אבק משוט פיצה בקמח והחלק אותו מתחת לבצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
16
מברישים את הקרום בשכבה דקה של שמן זית, ומעליהם הטעמים האהובים עליכם. מחליקים את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופים 12 עד 15 דקות, עד שהקרום מזהיב ופריך. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו