לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצן פפרוני בסיסי וארבע פיצן גבינות. לבמנה עיקרית זו יש 731 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מוצרלה, חומץ בלסמי, פקורינו רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל פיצה גבינה ופפרוני, פיצה פפרוני מק נ ' צ'יז, ו פפרוני פיצה מק וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מפזרים את השמרים היבשים הפעילים מעל 1 1/2 כוסות מים חמים - לא פושרים -.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעילים
טיפים עגולים לפינה #4
2
במיקסר עם חיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית ומכניסים את הבצק פנימה. יוצרים כדור וזורקים לציפוי כדור הבצק בשמן הזית. מכסים היטב בניילון נצמד ומאפשרים לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
להכנת הבצק למכלול הפיצה: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים חלק אחד דק ככל האפשר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה.