קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

פיצה פפרוני בסיסית ופיצה ארבע גבינות

פיצה פפרוני בסיסית ופיצה ארבע גבינות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצן פפרוני בסיסי וארבע פיצן גבינות. לבמנה עיקרית זו יש 731 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מוצרלה, חומץ בלסמי, פקורינו רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל פיצה גבינה ופפרוני, פיצה פפרוני מק נ ' צ'יז, ו פפרוני פיצה מק וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מפזרים את השמרים היבשים הפעילים מעל 1 1/2 כוסות מים חמים - לא פושרים -.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
במיקסר עם חיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית ומכניסים את הבצק פנימה. יוצרים כדור וזורקים לציפוי כדור הבצק בשמן הזית. מכסים היטב בניילון נצמד ומאפשרים לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
להכנת הבצק למכלול הפיצה: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מרדדים חלק אחד דק ככל האפשר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
מורחים את הרוטב על בסיס הפיצה. למעלה עם המוצרלה הפרוסה והפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
מזלפים על שמן הזית ומפזרים מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2
יוצקים את צנצנת הפסטו על הבצק ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים את המוצרלה, הפונטינה, גבינת העיזים והפקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
4
אופים את שתי הפיצות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
לסלט בזיליקום העגבניות: בזמן שהפיצות נאפות מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את השום ומערבבים, מטגנים קלות כדקה ומסירים אותו מהאש לפני שהשום משחים מדי (הוא יכול להיות זהוב).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
יוצקים אותו לקערת ערבוב ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מוסיפים לקערה את העגבניות, הבלסמי, הבזיליקום ומעט מלח ופלפל. זורקים לאיחוד, ואז טועמים ומוסיפים עוד בזיליקום במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מעל את פיצה ארבע הגבינות עם סלט בזיליקום העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
חותכים את הפיצות לפרוסות ומגישים.
11
מוסיפים כף שמן זית למחבת חמה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את השום והבצל הקצוץ ומערבבים אותם. מבשלים עד שהבצל רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מוסיפים את מרק העוף, תוך הקצפה כדי לפזר את תחתית התבנית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקורט סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
15
מוסיפים את האורגנו המיובש והבזיליקום. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1kgsאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פונטינה, מגוררתפונטינה, מגוררת8עלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים16עלי בזיליקום טריים, שיפון, ועוד במידת הצורךעלי בזיליקום טריים, שיפון, ועוד במידת הצורך340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק3ציפורןשום, טחוןשום, טחון5ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת1פיינטעגבניות ענבים אדומות, חצויות לאורכןעגבניות ענבים אדומות, חצויות לאורכן1פיינטעגבניות ענבים צהובות, חצויות לאורכןעגבניות ענבים צהובות, חצויות לאורכן1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית, ועוד לקערת שימוןשמן זית, ועוד לקערת שימון11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו רומנו מגורדפקורינו רומנו מגורד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות פפרוניחתיכות פפרוני99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת10שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר