קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

פיצה פפרוני בסיסית ופיצה ארבע גבינות

פיצה פפרוני בסיסית ופיצה ארבע גבינות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצן פפרוני בסיסי וארבע פיצן גבינות. לבמנה עיקרית זו יש 731 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מוצרלה, חומץ בלסמי, פקורינו רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל פיצה גבינה ופפרוני, פיצה פפרוני מק נ ' צ'יז, ו פפרוני פיצה מק וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מפזרים את השמרים היבשים הפעילים מעל 1 1/2 כוסות מים חמים - לא פושרים -.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
במיקסר עם חיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית ומכניסים את הבצק פנימה. יוצרים כדור וזורקים לציפוי כדור הבצק בשמן הזית. מכסים היטב בניילון נצמד ומאפשרים לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
להכנת הבצק למכלול הפיצה: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים חלק אחד דק ככל האפשר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מורחים את הרוטב על בסיס הפיצה. למעלה עם המוצרלה הפרוסה והפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מזלפים על שמן הזית ומפזרים מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
יוצקים את צנצנת הפסטו על הבצק ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים את המוצרלה, הפונטינה, גבינת העיזים והפקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
4
אופים את שתי הפיצות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לסלט בזיליקום העגבניות: בזמן שהפיצות נאפות מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השום ומערבבים, מטגנים קלות כדקה ומסירים אותו מהאש לפני שהשום משחים מדי (הוא יכול להיות זהוב).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
יוצקים אותו לקערת ערבוב ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
מוסיפים לקערה את העגבניות, הבלסמי, הבזיליקום ומעט מלח ופלפל. זורקים לאיחוד, ואז טועמים ומוסיפים עוד בזיליקום במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מעל את פיצה ארבע הגבינות עם סלט בזיליקום העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
חותכים את הפיצות לפרוסות ומגישים.
11
מוסיפים כף שמן זית למחבת חמה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את השום והבצל הקצוץ ומערבבים אותם. מבשלים עד שהבצל רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את מרק העוף, תוך הקצפה כדי לפזר את תחתית התבנית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקורט סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
מוסיפים את האורגנו המיובש והבזיליקום. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1kgsאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פונטינה, מגוררתפונטינה, מגוררת8עלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים16עלי בזיליקום טריים, שיפון, ועוד במידת הצורךעלי בזיליקום טריים, שיפון, ועוד במידת הצורך340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק3ציפורןשום, טחוןשום, טחון5ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת1פיינטעגבניות ענבים אדומות, חצויות לאורכןעגבניות ענבים אדומות, חצויות לאורכן1פיינטעגבניות ענבים צהובות, חצויות לאורכןעגבניות ענבים צהובות, חצויות לאורכן1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית, ועוד לקערת שימוןשמן זית, ועוד לקערת שימון12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו רומנו מגורדפקורינו רומנו מגורד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות פפרוניחתיכות פפרוני99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת10שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר