פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק
פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1137 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, עלי בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 89%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק, ג'אלאפה פריכה ומטוגנת בשמן עמוק, ו כבדי עוף מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן ל -365 מעלות פרנהייט טיגון עמוק הוא הטוב ביותר, אך אם משתמשים בשיטת כיריים, מלאו תנור הולנדי מברזל יצוק או טיגון עוף כבד בשמן בעומק של כ -4 סנטימטרים.
מרדדים בצק וחותכים אותו לשניים. מערבבים את האורגנו והבזיליקום לרוטב הפיצה. פורסים את הפפרוני.
מורחים מחצית מרוטב הפיצה על מחצית מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים בצורה אחידה. מורחים קו דק של המים על קצה הבצק ומקפלים כל אחד על עצמו ולוחצים לאיטום.
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, הופכים ומבשלים עוד 1 דקה.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מעבירים את הפיצה לצלחות הגשה ומקשטים ברוטב פיצה שנותר, פרמזן ועלי בזיליקום טריים.
שלב את כל החומרים היבשים בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד. או אם ביד, שלבו בקערה בינונית.
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מפזרים את השמרים ונותנים להם לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים תערובת שמן ושמרים לחומרים יבשים ובהתאם לשיטה השימוש, מערבבים עד שנוצר כדור בצק. עבור מעבד מזון, דופק על בצק הגדרה עד בצק הוא חלק וגמיש. למיקסר מעמד, מהירות איטית עד שהבצק חלק ואלסטי. לשיטת יד, ללוש על משטח מקומח קלות עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי. יוצרים את הבצק לכדור. משמנים קלות קערה גדולה, מוסיפים את כדור הבצק אליו, מכסים היטב בניילון נצמד או במגבת תה מקומחת היטב, ומניחים במקום חמים או בתנור של 100 מעלות עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ל -2 פיצות גדולות או ל -4 חלקים שווים לקלצונים או לפיצות אישיות קטנות.
מרדדים את הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'. טבחים הערה: ניתן לבצע קדימה וגם קופא היטב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. דום פריניון (כמוסה קרועה) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 329 דולר לבקבוק.
![דום פריניון (כמוסה קרועה)]()
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.