פיצה צלחת עמוקה
פיצה דיפ דיש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 4463 קלוריות, 164 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך רוטב, תוספות, קמח גלוטן גבוה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מתכונים דומים: פיצה חמה בצלחת עמוקה, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה פאי צלחת עמוקה.
הוראות
לקבלת הבצק: במיקסר עם מצורף וו בצק, תערובת 4 כוסות (1 ליטר) מים קרים קרח, מלח, שמרים, פלפל וסוכר ומערבבים היטב; תן לנוח 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ואת השמן ומערבבים עד חלקה, 3 עד 4 דקות. שמן תבנית אפייה. מנה את הבצק לשני סיבובים ומניחים על תבנית האפייה. אפשר לנוח ולעלות עד הכפלת גודל, על 1 שעה.
עבודה עם כדור אחד של בצק בכל פעם, להפיץ את הבצק באופן שווה, ויצרו קרום על 13 אינץ ' קוטר.
להעביר למחבת עגולה ולאפשר לעלות במשך 30 דקות; לחזור עם הכדור בצק האחר.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
לפיצות: לאחר העלייה, "לעגון" כל קרום עם קצה האצבע שלך כדי ליצור כיסים קטנים בבצק, 20 עד 30 כיסים על כל אחד.
יוצקים על 2 אונקיות של רוטב על כל קרום כדי לכסות את הבצק ולמלא את הכיסים.
אופים במשך 20 דקות כדי ליצור את הקרום ולאפשר לרוטב להתייבש לתוך הבצק.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F.
באופן שווה להפיץ את הרוטב הנותר כדי לכסות את הקרום מבושל, משאיר גבול 1/2 אינץ ' ללא גלאוק. לאחר מכן, מורחים 2 אונקיות של גבינה על הרוטב על כל פיצה, ואחריו תוספות. תסיים עם עוד קצת גבינה.
אופים עד הגבינה מותכת, 12 עד 15 דקות.