פיצה Veggie עם פסטו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. מנה אחת מכילה 2367 קלוריות, 91 גרם של חלבון ו117 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, שום, קמח לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. נסו פיצה צמחונית פסטו, פיצה צמחונית עם פסטו, ו פיצה צמחונית פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני גבוה וסוגרים את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
תן לגריל להתחמם במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים כמה פקקי שמן זית לקערה קטנה ומתבלים בקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הכרישה לקערה קטנה ומטפטף בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפזרים את משטח העבודה שלך עם קמח. שטחו את הבצק פיצה תוצרת בית עם הידיים והשתמשו בקצות האצבעות סביב הקצוות כדי להגדיר את הקרום. לשטח את המרכז ולמתוח את הפיצה לסיבוב 12 אינץ ' תוך כדי סיבוב. אתה יכול לזרוק אותו לאוויר כדי לקבל מתיחה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
7
יש את כל הרטבים שלך, שמן זית, תוספות וכפות להגדיר על מגש הסדינים ליד הגריל שלך. אתה צריך להכין את הכל ומוכן לתזוזה כאשר מכינים פיצות על האש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
הפעל צד אחד של הגריל שלך עד בינוני ולשמור את הצד השני של הגריל על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מניחים את הבצק על הצד הבינוני הגבוה של הגריל במהירות מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
תן לבצק לבשל רק עד שהבצק מוצק בתחתית ויש לו כמה סימני חריכה נחמדים, 1 עד 2 דקות. הפוך את הבצק לצד הקריר של הגריל על ידי שימוש במגש סדין הפוך או בקליפות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
מברשת את הצד השני של הבצק עם שמן זית, ולאחר מכן את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מורחים את הברוקולי פסטו מהמרכז, משאירים קצה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
13
מורחים את המוצרלה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את כרישה וגבינת ריקוטה. סגור את הגריל ומבשל עד הגבינה נמסה ואת הקרום מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
14
הסר עם קליפת פיצה או מגש גיליון.
15
מניחים על קרש חיתוך וחותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
16
מפזרים קצת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
17
מערבבים את השמרים, מים חמים ודבש יחד בתחתית קערה עומדת מיקסר. מערבבים ב 1/2 כוס קמח כל המטרה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מערבבים עד בשילוב.
19
בואו לשבת עד התערובת נראית תוססת וקצף ואת השמרים מופעל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
20
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. ברגע שהתנור חם, לכבות אותו. תלבושת מיקסר עומד עם וו בצק. שמן קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוסות קמח כל המטרה, קמח לחם ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
22
הפעל את המיקסר והוסף את המים הקרים ושמן הזית לתערובת השמרים התוססת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
23
מוסיפים את הקמח על ידי חופנים. ללוש במשך 5 דקות עד הבצק מגיע יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
24
מפזרים קצת קמח על קרש החיתוך שלך ולשים את הבצק ביד לעוד דקה בערך עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
25
מניחים את הבצק בקערה והופכים למעייל את כל הצדדים בשמן. לכסות עם מגבת מטבח ולחכות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
26
אגרוף למטה ולתת לעלות שוב במשך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
27
לפצל את הבצק לתוך 2 כדורים בגודל שווה, לכסות עם מגבת תה לח מעט ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
28
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
29
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים בברוקולי. מרתיחים את הברוקולי עד רך מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
30
מסננים את הברוקולי במסננת בכיור ושוטפים מתחת למים קרים מאוד כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
31
מוסיפים את הברוקולי, פרמזן, פיסטוקים, בזיליקום, שמן זית ושום למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים את הפסטו עם קמצוץ קטן של מלח ופלפל.