פיצה שוקולד
פיצה שוקולד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 68 סנט למנה מנות. אם יש לכם קמח, חמאה, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 53%. נסו מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר ארוחת ערב לילות (ללא חלב ללא גלוטן!), פיצה שוקולד, ו פיצה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקם את מתלה התנור בתחתית התנור ומחמם מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
מרפדים נייר אפייה גדול וכבד בנייר אפייה.
מרדדים את הבצק לסיבוב בקוטר 9 אינץ'.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה. בעזרת האצבעות, לעשות חריצים על כל הבצק.
מברישים את הבצק בחמאה ואז אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב בהיר, כ -20 דקות. מורחים מיד את ממרח השוקולד-אגוזי לוז על הפיצה ואז מפזרים מעל את כל השוקולד צ ' יפס.
אופים רק עד השוקולד מתחיל להמיס, על 1 דקה.
מפזרים את אגוזי הלוז מעל הפיצה.
מערבבים את המים החמים והשמרים בקערה קטנה לתערובת.
מניחים לעמוד עד שהשמרים מתמוססים, כ -5 דקות.
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון לתערובת. מערבבים בשמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים רק עד שנוצר הבצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים את הבצק לציפוי בשמן. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך 1 שעה. אגרוף את הבצק למטה ויוצרים לכדור. את הבצק ניתן להשתמש מיד או לאחסן אטום במקרר למשך 1 יום.