תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה Pizzan. במנה עיקרית זו יש 1639 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מעיל פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוף
2
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, בצל מגורר, ביצים וקמח.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto