קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פיצה תפוחי אדמה אפויים

פיצה תפוחי אדמה אפויים
פיצה תפוחי אדמה אפויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 128 אנשים התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל ירוק, מים, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה אפויים, פיצה תפוחי אדמה אפויים, ו פיצה תפוחי אדמה אפויים טעונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). לשפשף ולייבש תפוחי אדמה, ואז לדקור מספר פעמים בעזרת מזלג ולהניח על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים, מצננים וקולפים.
4
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית פיצה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
7
מערבבים תערובת קרום פיצה, מים ושמן בקערה גדולה עם מזלג עד לאיחוד החומרים. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בצק פיצהתערובת בצק פיצה
בצקבצק
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תן לעמוד במשך 5 דקות. מעצבים בצק לעיגול שטוח ומניחים על תבנית פיצה. בנה מעט קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
9
אופים בצק פיצה בתנור שחומם מראש עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
זורקים חמאה עם אבקת שום, תיבול איטלקי ותפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
אבקת שוםאבקת שום
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
שלב שמנת חמוצה ורוטב חווה בקערה קטנה; מורחים על קרום. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה, בייקון, בצל, גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
רוטב ראנץרוטב ראנץ
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרוםקרום
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים