פיצה תפוחי אדמה פרובנס
אם יש לך בצל, שן שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרובנס פיצה, פיצה Provencal, ו תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מערבבים עגבניות ומים רותחים; לתת לעמוד 30 דקות.
ניקוז; דק פרוסה, ולהניח בצד.
מערבבים היטב שמן ושום בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מערבבים 1 כפית תערובת שמן, פרוסות תפוחי אדמה, מלח ופלפל בקערה; לזרוק היטב. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד מכרז. תניח בצד.
מברשת הכינה בצק פיצה עם תערובת השמן הנותרת. מסדרים פרוסות בצל מעל הבצק, ומעל עם עגבניות פרוסות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה מעל עגבניות; מפזרים גבינות.
אופים ב 500 במשך 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר מהתנור; מפזרים מרווה.