המתכון תרד בריא פיצה ריקוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 368 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, חצי גבינת מוצרלה רזה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. נסו פיצה תרד וריקוטה, פיצה תרד וריקוטה, ו תרד ממולא ריקוטה ופאי פיצה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את שני סוגי הקמח ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה ולעשות באר במרכז. מערבבים 1 1/4 כוסות מים חמים עם שמן זית ושמרים ויוצקים לתוך הבאר בקערת הקמח. מערבבים עד הבצק רך ואגי צורות ולאחר מכן להפוך על לוח מקומח קלות ללוש עד חלקה הבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ עם האגודל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מעבירים לקערה מצופה ספריי בישול nonstick, ערפל את כדור הבצק, לכסות ולתת לעמוד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. לכסות באופן רופף ולתת לנוח 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
שלב את אורגנו, עגבניות ושום במחבת קטנה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. המשיכו לבשל, לערבב ולרסק קלות את העגבניות עם מרית, עד שהעגבניות ישחררו את הנוזל שלהם והרוטב הפך סמיך ודביק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אורגנו
שום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
2
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
באזיל!
1
מניחים 2 סדינים אפייה בתנור ולהפוך את התנור ל 500 מעלות F. למתוח ו/או לגלגל כל פיסת בצק עד דק מאוד ומניחים כל אחד על פיסת נייר קלף מקומח קל כי הוא באותו גודל כמו יריעות אפייה חימום בתנור (הבצק יהיה צורה אליפסה כפרית). לשפשף כל פיסת בצק עם 1 כפית שמן, מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ולהעביר בזהירות את דפי האפייה החמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצק
גלול
מלח
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
אופים עד השחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר מהתנור באופן שווה להפיץ כל פיצה קרום עם הרוטב, מתפשט על 1/2 אינץ ' מהקצה, ולאחר מכן העליון עם מוצרלה, פרמזן ותרד. חזרו לתנור והמשיכו לאפות עד שהקרום פריך והגבינה נמסה ונשחמת בכתמים, 6 עד 8 דקות, מסובבת את המחבתות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
מוצרלה
פרמזן
תרד
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מוציאים מהתנור ומניחים כפיות קטנות של ריקוטה על הפיצות ומפזרים בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מפזרים את הפיצות עם מלח פתיתי פלפל אדום כתוש, אם משתמשים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.