המתכון של פיצה תרד קלאסית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך 45 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 406 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . מתכונים דומים: בצק פיצה {פיצה תרד מוקפצת ופטריות} , פיצה קלאסית ופיצה מרגריטה קלאסית .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הפנצ'טה על אש בינונית עד שהיא פריכה. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מטגנים את השום בטפטופים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
להוסיף תרד; מבשלים רק עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מסננים את תערובת התרד על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
באותה מחבת מקפיצים פטריות בשמן עד לריכוך; מוסיפים את פתיתי הפלפל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסירים מהאש; מעבירים לקערה קטנה ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המסקרפונה, הזיתים והפנצ'טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים קרום על תבנית פיצה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
מורחים את תערובת הפטריות על הקרום; שכבה עם תערובת תרד, פרובולון ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
אופים ב-450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Di Majo Norante Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-9 דולר לבקבוק.
Di Majo Norante Sangiovese
צבע אדום אודם חי עם זר טרי של סיגליות ופירות יער יער. חלק ומרענן עם המון פירות בשלים. תוספת מעולה לאנטי פסטי, מנות ראשונות ובשרים לבנים על האש