קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה תרד קלאסית

פיצה תרד קלאסית
המתכון של פיצה תרד קלאסית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך 45 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 406 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . מתכונים דומים: בצק פיצה {פיצה תרד מוקפצת ופטריות} , פיצה קלאסית ופיצה מרגריטה קלאסית .

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הפנצ'טה על אש בינונית עד שהיא פריכה. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מטגנים את השום בטפטופים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
להוסיף תרד; מבשלים רק עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מסננים את תערובת התרד על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
באותה מחבת מקפיצים פטריות בשמן עד לריכוך; מוסיפים את פתיתי הפלפל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסירים מהאש; מעבירים לקערה קטנה ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המסקרפונה, הזיתים והפנצ'טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים קרום על תבנית פיצה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
מורחים את תערובת הפטריות על הקרום; שכבה עם תערובת תרד, פרובולון ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
אופים ב-450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה טרי בייבי תרדחבילה טרי בייבי תרד966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות346 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים בשלים קצוציםזיתים בשלים קצוצים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta or sliced bacon, finely choppedpancetta or sliced bacon, finely chopped01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1קרום פיצה 12 אינץ prebakedקרום פיצה 12 אינץ prebaked113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינה פרובולונית מגוררת גביעגבינה פרובולונית מגוררת גביע01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש33אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Di Majo Norante Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-9 דולר לבקבוק.
Di Majo Norante Sangiovese
Di Majo Norante Sangiovese
צבע אדום אודם חי עם זר טרי של סיגליות ופירות יער יער. חלק ומרענן עם המון פירות בשלים. תוספת מעולה לאנטי פסטי, מנות ראשונות ובשרים לבנים על האש