פיצות לחם צרפתי
פיצות לחם צרפתי הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך חלק-גבינת מוצרלה רזה, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, פיצות לחם צרפתי, ו פיצות לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. פרוסת לחם צרפתי במחצית לאורכו ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה לשניים שוב לעשות 4 חתיכות שוות.
מברשת כל חתיכה עם 1/2 כף. שמן זית.
מניחים לחם על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, 5 דקות.
הסר לחם מהתנור ולשפשף בצד לחתוך של כל חתיכה עם שן שום קלוף.
מורחים רוטב עגבניות על לחם, מפזרים גבינה מגוררת מלמעלה עם פרוסות פפרוני הודו.
המקום מורכב פיצות בתנור ואופים עד גבינה מותכת תוססת, מבעבע, 5 עד 7 דקות.
חותכים כל חתיכה לשלישים ומגישים מיד.