עוגת אוכמניות
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו עוגת מנטה אוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, הג ' לטין, השמן והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה את האוכמניות, הקוקוס והפקאן.
יוצקים לשלושה משומנים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקרר לחלוטין.
לציפוי, חמאת שמנת בקערה קטנה.
מוסיפים סוכר וחלב; מקציפים עד שהציפוי משיג עקביות רצויה. מערבבים פנימה את האוכמניות, הקוקוס והפקאן.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.