פיצות עוף לבנות בודדות
פיצות עוף לבנות בודדות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך בצק פיצה, פלפל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. נסו פיצות לבנות מפחידות בודדות, פיצות בודדות, ו פיצות אישיות קלות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 450 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
בואו לנוח בצק פיצה, מכוסה, בטמפרטורת החדר כמו תנור מתחמם.
שלב שמן הבא 4 מרכיבים (דרך זרעי טימין) בסיר קטן על חום בינוני. לבשל 4 דקות או עד השום מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. תערובת זן דרך מסננת בסדר מעל קערה קטנה; להשליך מוצקים.
מערבבים חלב, יוגורט וחומץ בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות. מערבבים בעדינות כדי ליצור גושים קטנים. זן curds דרך מסננת בסדר; בואו לעמוד 5 דקות. זרוק נוזל.
מערבבים תערובת שמן, גבינת גבינה, ומלח, ערבוב בעדינות.
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים (כ -5 אונקיות כל אחד).
מגלגלים כל חתיכה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות (לשמור על הבצק מכוסה במגבת לחה כדי למנוע ייבוש).
מורחים על 1 1/2 כפות תערובת שמן על כל פיצה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מחלקים עוף, גבינה איטלקית תערובת, גבינת מוצרלה באופן שווה בין פיצות; מפזרים באופן שווה עם עלי טימין ופלפל שחור. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור. סדר 3 עד 4 פיצות על פיצה סטון.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד הבצק הוא חום זהוב וגבינה. חזור על הנוהל עם הפיצות שנותרו, או בצע הוראות הקפאה.
מפזרים פיצות באופן שווה עם עלי בזיליקום טריים.
אופים פיצות על אבן שחומם מראש במשך 5 דקות בלבד. מגניב; לעטוף בנפרד בנייר כסף כבד, מחסנית, להקפיא עד 2 חודשים.
מניחים פיצות קפואות על תבנית אפייה שאינה מחוממת מראש; אופים ב-450 במשך 13 דקות או עד שהגבינה מתבשלת.