קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצות עם טפנד זית וגבינת פקורינו

פיצות עם טפנד זית וגבינת פקורינו
פיצ'ות עם טפנד זית וגבינת פקורינו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . אם יש לכם מלח ופלפל, טפנד זיתים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרוסטיני עגבניות צלויות עם טפנד זית , סלמון ממולא עם טפנד עגבניות-זית , וטפנד זית אורגנו שום .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת טפנד זיתיםצנצנת טפנד זיתים
2
מערבבים את השום לתוך הטפנד.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצקבצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
3
חותכים את עיגולי הבצק ל-4 חתיכות (חתיכות של 1 1/2 אונקיה) ומרדדים אותן ל-1/8 אינץ' (אם אפשר, מרדדים לעובי הרצוי באמצעות מכונת פסטה). מכסים את החלק העליון של הבצק המרודד בממרח זיתים ותערובת שום.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
מטפטפים כל פיצה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מפזרים מעל את הטימין ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מניחים את הפקורינו על גבי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
7
מניחים את הפיצטות על תבנית עם נייר אפייה מקומח קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים אותם במשך 15 דקות או עד שהם חומים בהיר (קרקר כמו דק ומרקם).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מצננים כ-10 דקות ומגישים.