פיצות עם טפנד זית וגבינת פקורינו
פיצ'ות עם טפנד זית וגבינת פקורינו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . אם יש לכם מלח ופלפל, טפנד זיתים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קרוסטיני עגבניות צלויות עם טפנד זית , סלמון ממולא עם טפנד עגבניות-זית , וטפנד זית אורגנו שום .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מערבבים את השום לתוך הטפנד.
חותכים את עיגולי הבצק ל-4 חתיכות (חתיכות של 1 1/2 אונקיה) ומרדדים אותן ל-1/8 אינץ' (אם אפשר, מרדדים לעובי הרצוי באמצעות מכונת פסטה). מכסים את החלק העליון של הבצק המרודד בממרח זיתים ותערובת שום.
מטפטפים כל פיצה בשמן זית.
מפזרים מעל את הטימין ומלח ופלפל.
מניחים את הפקורינו על גבי הפיצה.
מניחים את הפיצטות על תבנית עם נייר אפייה מקומח קלות.
אופים אותם במשך 15 דקות או עד שהם חומים בהיר (קרקר כמו דק ומרקם).
מצננים כ-10 דקות ומגישים.