פיתות עוף דרום מערב עם רוטב צ'יפוטלה
לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן צמחי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: נאצ'וס דרום-מערב עם רוטב צ' יפוטלה, פיטאס דרום-מערב טורקיה, ו פניני עוף דרום מערב עם מיונז צ'יפוטלה ליים.
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב יוגורט, בצל ירוק קצוץ, פלפלים צ ' יפוטלה, חמאת בוטנים, ו 1/4 מלח כפית. להתמזג עד חלקה.
מניחים במיכל אטום, ומקררים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד 1/2 כפית מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, אורגנו, וכמון; מפזרים על עוף.
מחממים חצי שמן במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים ופלפלים אדומים עד למכרז; מעבירים לצלחת, ומניחים בצד. לעטוף פיתות בנייר כסף, ולמקם בתנור במשך כ 10 דקות.
חום שנותר שמן במחבת, ועוף לטגן עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים 2 דקות נוספות.
חותכים פיתות לשניים, ודברים עם תערובת עוף.
מגישים עם חסה, גבינה, ורוטב צ ' יפוטלה.