פיצות פיתה
אם יש לך לחם פיט whoeat מלא, פירה עגבניות מיובשות, צ'דר בוגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצות פיתה, פיטה מרוקאי ממולא, ו כיסי פיתה טוסטר.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולשים תבנית אפייה בפנים כדי להתחמם.
מורחים כל פיטה עם 1 כפית טהור. למעלה עם העגבניות, שאלוט, צ 'וריסו וצ' דר.
מניחים על הסדין החם ואופים במשך 10 דקות עד הפיטות הם פריך, הגבינה נמסה ואת צ ' וריסו יש קצוות סחוטים. פיזור עם בזיליקום, אם אתה רוצה, ומגישים עם סלט ירוק.