פיצות תפוחי אדמה עם סלט ארוגולה
פיצות תפוחי אדמה עם סלט ארוגולה היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לך מיכל ארוגולה לתינוק, מלח ופלפל כשר, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצות נאן עם פסטו ברוקולי וסלט ארוגולה, פיצות סלט קישואים וארוגולה אישיות עם רוטב גבינת כרובית, ו פיצות ארוגולה.
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס. שמן קל 2 גיליונות אפייה.
מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים.
מרדדים ומותחים כל מנת בצק לסגלגל (כפרי זה בסדר) באורך של כ-11 אינץ 'ברוחב של 6 אינץ'.
מניחים 2 סיבובים כל אחד על ניירות האפייה המוכנים.
זורקים את תפוחי האדמה, הבצל, השום והטימין בקערה בינונית עם 2 כפות מהשמן, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מחלקים את התערובת בין 4 הקרום ומפזרים את הגבינה המגורדת.
אופים עד שהקרום מזהיב ופריך ותפוחי האדמה רכים, בערך 15 דקות.
בינתיים זורקים את הארוגולה עם שאר 1 כף שמן הזית והחומץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מעל את הפיצות החמות עם הסלט וכמה שבבי פרמזן.
מגישים עם סלמי ו / או פרושוטו להשלמת הארוחה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הבודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.