לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פיצגנאן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם חופן פטרוזיליה, עגבניות משומרות, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים פסטה ומלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
בזמן שהמים רותחים משלבים ריקוטה, פרמיגיאנו, פטרוזיליה ופפרוני בקערה גדולה ושומרים.