קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

פיצניה

פיצניה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פיצגנאן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם חופן פטרוזיליה, עגבניות משומרות, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים פסטה ומלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בזמן שהמים רותחים משלבים ריקוטה, פרמיגיאנו, פטרוזיליה ופפרוני בקערה גדולה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הבצל, השום והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
קולים 6 עד 8 דקות עד שהם רכים והפטריות כהות. מתבלים את הירקות במלח ופלפל. מערבבים עגבניות ומנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
מוסיפים לריקוטה מצקת מי בישול עמילניים רגע לפני שמנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מסננים פסטה ואז זורקים עם תערובת ריקוטה ופפרוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
יוצקים פסטה לתבנית אפייה ומעליהם רוטב פלפלים, בצל ופטריות באופן שווה. למעלה עם שכבת מוצרלה, אורגנו ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מניחים מתחת לצלייה חמה וממיסים גבינה עד להזהבה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מוציאים ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחורפלפל שחור794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול12פטריות קרימיני (פורטבלו לתינוקות), פרוסות דקפטריות קרימיני (פורטבלו לתינוקות), פרוסות דק1כיכרכף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת1בצל, רבע ואז פרוס דקבצל, רבע ואז פרוס דק1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, כמה חופניםגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, כמה חופנים1קומץפטרוזיליה, קצוצה דקפטרוזיליה, קצוצה דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תלתלי פסטה (מומלץ: קמפנגל מאת ברילה; ניתן להחליף פיתולי פוסילי קצרים או קוואטפי)תלתלי פסטה (מומלץ: קמפנגל מאת ברילה; ניתן להחליף פיתולי פוסילי קצרים או קוואטפי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפרוני פרוס, חתוך לרצועות דקותפפרוני פרוס, חתוך לרצועות דקות1פלפל ירוק או אדום, זרעים, מרובעים ופרוסים דקפלפל ירוק או אדום, זרעים, מרובעים ופרוסים דק1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק6שרימפס וורידיםמלחמלח