פיצת בישול איטית-פלפלים ממולאים
פלפלים ממולאים בפיצה בבישול איטי עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפלים, רוטב פיצה, פסטה רוזמרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו איטי בישול פלפלים ממולאים, בישול איטי פלפלים ממולאים, ו פלפלים איטיים ממולאים איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-סיר ליטר, לבשל פסטה ב 4 כוסות מים רותחים 3 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר.
לנקז היטב. בינתיים, לחתוך פרוסה דקה מקצה גזע של כל פלפל כדי להסיר העליון; צמרות מילואים.
הסר זרעים וממברנות; לשטוף פלפלים. כדי להפוך פלפלים לעמוד זקוף, לחתוך פרוסה דקה בתחתית של כל אחד.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל תרנגול הודו ופפרוני על אש בינונית גבוהה 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה היא כבר לא ורודה.
ניקוז במידת צורך. מערבבים ברוטב פיצה, 1 כוס הגבינה והפסטה המבושלת. מחלקים את מילוי טורקיה בין פלפלים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך סיר. לעמוד פלפלים זקופים בתנור; להחליף פלפלים צמרות. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 5 שעות.
הסר פלפלים צמרות; מילואים. מילוי עליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת. כדי להסיר פלפלים מן התנור, להרים עם כפית גדולה מחוררת, באמצעות מלקחיים כדי לתמוך פלפלים (לא לסחוט).