פיצת לחם צרפתי
פיצה עם לחם צרפתי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קלוי, שיני שום, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצת לחם צרפתי, פיצת לחם צרפתי, ו פיצת לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. פורסים לחם אופקית במחצית.לרסס כל צד לחתוך עם שמן קנולה.
מניחים בצד לחם לחתוך על גיליון עוגיות.
אופים במשך 5-8 דקות או עד השחמה קלה.כאשר הוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, אבל עדיין חם, להפיץ גבינת שמנת שווה על לחם.
מוסיפים עגבניות שרי פרוסות ועוף.מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האננס, פלפלים, שום ובצל.
מפזרים העליון עם שאריות גבינה.
אופים במשך 12-15 דקות או עד גבינה מותכת לחם מחומם דרך.הערה: אם אתה לא אוהב ירקות פריך שלך, אתה יכול מיקרוגל אותם במשך כ 60 שניות כדי לרכך אותם לפני הוספת הפיצה.