מרק דלורית
מרק דלעת סקווש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, שאלוט, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 411 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה אדיר. נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הסקווש לשניים דרך גזע ולהסיר את הזרעים.
לטפטף את הקצוות לחתוך עם שמן, העונה עם מלח ופלפל, ולשים אותו, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה. צלי עד רך מאוד, על 1 שעה.
הסר את הדלעת מהתנור, להפוך את החצאים מעל ולתת להם לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוף את הבשר מהקליפה, לקערה ולהשליך את הקליפה.
בסיר גדול או תנור הולנדי עם מכסה, מחממים את 2 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את בשר הסקווש, ציר עוף ואבקת קארי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הסקווש נשבר, על 10 דקות.
לקרר את תערובת סקווש במשך כ 5 דקות לפני הוספת אותו לבלנדר. עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה, העברת מחית לסיר נקי כמו שאתה עובד. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים כמה דקות על אש בינונית כדי לשלב את הטעמים. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים מיד.