קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות65
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית

מרק דלורית
מרק דלעת סקווש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, שאלוט, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 411 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה אדיר. נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הסקווש לשניים דרך גזע ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
לטפטף את הקצוות לחתוך עם שמן, העונה עם מלח ופלפל, ולשים אותו, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה. צלי עד רך מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
הסר את הדלעת מהתנור, להפוך את החצאים מעל ולתת להם לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוף את הבשר מהקליפה, לקערה ולהשליך את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בסיר גדול או תנור הולנדי עם מכסה, מחממים את 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
7
מוסיפים את בשר הסקווש, ציר עוף ואבקת קארי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הסקווש נשבר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
8
לקרר את תערובת סקווש במשך כ 5 דקות לפני הוספת אותו לבלנדר. עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה, העברת מחית לסיר נקי כמו שאתה עובד. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים כמה דקות על אש בינונית כדי לשלב את הטעמים. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת