פיצת עוף סאטיי
המתכון Satay עוף פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל ירוק, גבינת פרובולונה, פיתות לחמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצת עוף סאטיי, כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), ו עוף סאטה הולך לריו.
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום גבוה.
מטגנים חתיכות עוף בשמן חם במשך 6 עד 7 דקות. אל תבשלו יותר מדי!
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
כדי להרכיב פיצה: כפית 1/4 של רוטב בוטנים על כל פיתה.
מפזרים 1/4 של העוף השחום ו 1/4 של בצל ירוק על גבי כל אחד. למעלה כל "פיצה" עם 1 פרוסת גבינה.
מניחים על גיליון עוגיות משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות, עד הגבינה נמסה תוססת.
תן לעמוד 1 עד 2 דקות מחוץ לתנור לפני שאתה חותך עם חותך פיצה.