קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פיצת עוף סאטיי

פיצת עוף סאטיי
המתכון Satay עוף פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל ירוק, גבינת פרובולונה, פיתות לחמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצת עוף סאטיי, כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), ו עוף סאטה הולך לריו.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מטגנים חתיכות עוף בשמן חם במשך 6 עד 7 דקות. אל תבשלו יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כדי להרכיב פיצה: כפית 1/4 של רוטב בוטנים על כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
5
מפזרים 1/4 של העוף השחום ו 1/4 של בצל ירוק על גבי כל אחד. למעלה כל "פיצה" עם 1 פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מניחים על גיליון עוגיות משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות, עד הגבינה נמסה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעמוד 1 עד 2 דקות מחוץ לתנור לפני שאתה חותך עם חותך פיצה.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה