פיצת פיאסטה מקסיקנית ללא חלב
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פיצה מקסיקנית ללא חלב עם רוטב שמנת אבוקדו, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), ו פיצת פיאסטה מקסיקנית.
הוראות
מחממים את התנור ל 425ºF.לרסס גיליון עוגיות גדול או מחבת גיליון עם שפריץ של תרסיס שמן צמחי.
מניחים את לחם הפנים על הסדין.למעלה את לחם הפנים עם רוטב פיצה להפיץ באופן שווה. להפיץ את הקרקע" בשר " אלטרנטיבה על הרוטב באופן שווה, ואחריו גזרי סגנון מקסיקני טבעוני.
מוסיפים את כל הפלפלים, מתפשטים באופן שווה על פני השטח של הגזרים.
מניחים תבנית לתנור ואופים במשך 18 דקות, או עד שהגזרים הטבעוניים נמסים וחומים בהירים.
הסר, ו למעלה עם כוסברה בעוד עדיין חם.
תן מגניב במשך 5 דקות כדי לאפשר מרכיבים להגדיר. חתוך את הפרוסות ומגיש
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.