פיקטה עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל פיקטן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קציצות עגל, לימון, ליווי:אטריות חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיקטה עגל, פיקטה עגל, ו פיקטה עגל או עוף של תרזה.
הוראות
מרתיחים מלאי ויין בסיר כבד 2-3 ליטר עד מופחת על ידי כמחצית (כ 3/4 כוס), כ 3 דקות.
לטאטא יחד קמח ומים בכוס, ואז לטאטא לתוך מלאי. מרתיחים, ערבוב, 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים חמאה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. שמור על הרוטב חם.
חותכים עגל לחתיכות 3 אינץ', ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר. מחבת גריל שמן קלות וחום על חום גבוה עד רק עישון.
בעוד מחבת חימום, מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עגל גריל בקבוצות, ללא צפיפות, עד השחמה, כ -30 שניות בכל צד, העברה עם מלקחיים למגש. פרוסות לימון גריל, בקבוצות במידת הצורך, עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד, העברת מגש עם עגל.
מערבבים פטרוזיליה לתוך רוטב חם ושופכים על עגל.
* אם cutlets מבושל הם יותר מ 1/4 אינץ 'עבה, פאונד עד 1/4 אינץ' עבה בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף עם סיכה מתגלגלת.
כל מנה (לא כולל אטריות) מכילה כ 143 קלוריות 2 גרם שומן.