פיקטה עוף
עוף פיקטה לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 38 גרם חלבון , 40 גרם שומן ובסך הכל 791 קלוריות . , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, ביצה, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיקטה עוף עם פסטה שיער מלאך , פיקטה עוף עם ארטישוק , ופיקטה עוף קל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים כל חזה עוף בין 2 גיליונות של נייר פרגמנט או ניילון נצמד וחובטים לעובי של 1/4 אינץ'.
מפזרים מלח ופלפל משני הצדדים.
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל בצלחת רדודה. בצלחת שניה טורפים יחד את הביצה ו-1/2 כף מים.
מניחים את פירורי הלחם על צלחת שלישית. טובלים תחילה כל חזה עוף בקמח, מנערים את העודפים, ולאחר מכן טובלים בתערובות הביצים ופירורי הלחם.
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-נמוכה.
מוסיפים את חזה העוף ומטגנים 2 דקות מכל צד, עד להשחמה.
מניחים אותם על התבנית ומאפשרים להם לאפות במשך 5 עד 10 דקות בזמן שאתה מכין את הרוטב.
לרוטב, נגב את המחבת עם נייר סופג יבש. על אש בינונית, ממיסים כף אחת מהחמאה ואז מוסיפים את מיץ הלימון, היין, חצאי הלימון השמורים, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. מרתיחים על אש גבוהה עד לצמצום לשניים, כ-2 דקות. מהאש, מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ומערבבים לאיחוד. זורקים את חצאי הלימון ומגישים חזה עוף אחד בכל צלחת. כף על הרוטב ומגישים עם פרוסת לימון וזילוף פטרוזיליה טרייה.