פיקטה עוף פטריות
פיקאטאן עוף פטריות נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיקטה עוף, פיקטה עוף, ו פיקטה עוף.
הוראות
משטחים חזה עוף ל-1/8 אינץ'. עובי. מתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית. מבשלים עוף 2-3 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מעבירים לפלטה; שמור על חום.
באותה מחבת מחממים את יתרת השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שכבה אחת של פטריות ומבשלים, ללא ערבוב, כ -5 דקות או עד שהפטריות הופכות לאדומות בצד אחד. הופכים פטריות, מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים יין. שחרר חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה: מערבבים מרק ומחזירים לרתיחה. פורסים 4 פרוסות דקות מלימון ומיץ לימון שנותר.
מוסיפים למחבת פרוסות לימון ומיץ. מערבבים צלפים וממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה.
מוסיפים עוף לרוטב; מחממים.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
עוף פיקטה עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. גם לגרסנר ולטלינר וגם לסוביניון בלאן יש טעמים של הדרים וצמחי מרפא המשלימים את הלימון והפטרוזיליה של עוף פיקטה. סנטאן אמה בחר טרואר סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
צהוב קש בהיר, סוביניון בלאן זה בעל ניחוחות עזים של פירות הדר טריים המלווים בתווים של תפוחים ואגסים. זהו יין צעיר טרי עם איזון טוב וחומציות נעימה.זוג עם דגים בטעם עדין, רכיכות, סביצ ' ה וגבינות טריות.